PU Leskovac: Hepšenje zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa za vreme epidemije

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, по налогу надлежног тужилаштва, ухапсили су три особе, док су против шест поднели кривичну пријаву због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије. Ухапшени су Д.Р. (1953) и С.С. (1953) из околине Лесковца и Д.К.(1946) из околине Власотинца.

Полиција их је затекла на улици, чиме су прекршиле Наредбу о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Србије.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су седам особа, док су против једне поднели кривичну пријаву, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.

Ухапшени су П.Ђ. (1985), М.К. (1987) из околине Бојника, Т.П. (1991) из Сомбора, В.Ц. (1985), Б.С. (1971), Р.А. (1992) и Ж.С. (1995) из Лесковца, док је против седамдесетосмогодишњег мушкарца поднета кривична пријава. Полиција је осумњичене затекла на улицама на подручју Јабланичког управног округа за време трајања полицијског часа.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor