Medveđa: Upis u Predškolsku ustanovu „Mladost“ besplatno elektronskim putem

Loading

МЕДВЕЂА – Грађани општине Медвеђа од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу ”Младост” Медвеђа. Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа као и линку у виду банера на званичној веб презентацији општине Медвеђа.
Од ове године услуга ће бити омогућена  у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно електронски и бесплатан начин пријаве дете у предшколску установе.
Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.
Конкурс за упис у ПУ „ Младост“ из Медвеђе, врши се током целе године на Порталу е-Управа, преко услуге е-Вртић. емаил адреса за достављање  додатне документације за упис у ПУ „ Младост“  pu.mladost.med@gmail.com
Контакт особе из ПУ „Младост“ Медвеђа, за рад са родитељима су :
Ивана Николић, број  телефона: 069/4743402 емаил: ivanavulic85@gmail.com
Ивана Тасић, број телефона: 063/1168206 емаил: tasic.ivana@mts.rs
Контакт телефон ПУ „Младост“ 016/891-137, 016/315-5300 и емаил: pu.mladost.med@gmail.com

Izvor: zvanični sajt opštine Medveđa

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor