JP „Pijaca“ – Leskovac: Otvorena posebna stranica na FB o očuvanju proizvodnje

Loading

LESKOVAC – U cilju očuvanja naše poljoprivredne proizvodnje, a pre svega naših zakupaca pijačnog prostora i vas, naše najbolje prijatelje, dostavljamo vam kontakte naših korisnika sa namerom da ostvarite međusobnu saradnju za vreme vanrednog stanja, navodi se u saopštenju za javnost JP Pijaca Leskovac.

U tu svrhu smo otvorili Facebook stranicu na ime : JP “Pijaca“ Leskovac / Pijaca Leskovac . Spisak se može videti i na sajtu preduzeća www.pijacale.co.rs .
JP “Pijaca” Leskovac ovaj spisak stalno će ažurirati i dodavati broj svojih korisnika koji će do vas dostavljati sveže poljoprivredne proizvode koji su se i do sada mogli kupiti na našim i vašim pijacama u Leskovcu.
Sva pitanja u vezi sa već navedenim možete dobiti u vremenu 07-14 časova pozivanjem na sledeće telefone: 016-212-066, 062-884-51-46,063-116-24-22 .Takođe, obaveštamo vas da JP “Pijaca” Leskovac ne vrši dostavu niti ugovara dostavu namirnica.
Svi korisnici i kupci se obaveštavaju da su u obavezi da se pridržavaju mera koje je donela Vlada Republike Srbije proglašenjem vanrednog stanja u zemlji, jer samo zajednički možemo pobediti epidemiju prouzrokovanu korona virusom.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor