Leskovac: Volonterski kol centar prestao sa radom

Loading

LESKOVAC – Danas su svi volonterski Kol centri na teritoriji grada Leskovca prestali sa radom. „Najvredniji je čovek koji je usrećio najviše drugih ljudi.“ Tome u prilog govori i činjenica da su vredni volonteri primili preko 9000 poziva i preko 4000 puta izašli na teren.

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović zahvalio se svim volonterima na čelu sa Bobanom Ilićem, koordinatorom kol centra grada Leskovca: „Kroz sve naše volonterske centre prošlo je preko 420 vrednih i odvažnih ljudi. Veliko HVALA svim volonterima koju su odigrali važnu ulogu u zajedničkoj borbi protiv korona virusa, koji su maksimalno dali sve od sebe rizikujući svoje živote i time pokazali šta znači biti human, hrabar, plemenit.

Naši volonteri su svakodnevno nastarijim i najugroženijim sugrađanima poklanjali bezuslovno svoje slobodno vreme, pažnju, pružali podršku. Nudili su svoju pomoć onima kojima je bila najpotrebnija, a zauzvrat dobijali tople i zadovoljne osmehe.

Takvi ljudi svojim postojanjem čine svet boljim mestom za život budućim generacijama i na ponos su svom rodnom gradu Leskovcu!”.

Izvor: sajt grada Leskovca

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor