Jelena Đokić, profesorica, OŠ „Osmi oktobar“ Vlasotince: O Igoru Juriću: „Jedan prijatelj sasvim poseban!“

Loading

VLASOTINCE – Na svom FB profesorica srpskog jezika u OŠ „Osmi oktobar” u Vlasotincu, koja  je, inače, odavno poznata kao promoter brojnih akcija u rodnom kraju, objavila je prilog o poznanstvu sa Igorom Jurićem. Priča vredna svakog poštivanja.

„Kada sam upoznala Igora, imala sam neki nevorovatan osećaj tuge i gotovo da sam jedva i prižila ruku i pozdravila se uz neko: „Dobar dan”. Kako ništa nije slučajno, a nas je upravo upoznao Tode Nikoletić, mnogo je radionica i skupova održao nakon toga u Vlasotincu, Leskovcu, Lebanu, Vranju… Održano jer je želja svih nas da što više roditelja čuje i upozna se sa problemima koje su tu pored nas a o kojima ne govorimo ili malo znamo.
Mnogo je onih koji se jave nakon tribine i govore o teškim traumama koje ni sa kim nisu smeli da podele. Jug jeste jedna posebna tuga kada je reč o broju onih koji su pretrpeli nasilje, ali o tome ćute, što zbog stida, a većina i iz straha. Nadam se najavljenom druženju sa osnovcima iz okolnih škola koje je zaustavila pandemija. I da…
Više nisam tako tiha😀jer imam prijatelja kome mogu reći sve ono što mislim a što je na njegovu korist i njegove brige o deci.
Jedan Igor, sasvim poseban. Jedan prijatelj sasvim poseban!

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor