Grdeličko leto 2020: Početak 10. jula, nastupa “Kaliopi”

Loading

ГРДЕЛИЦА – Дом културе Грделица је и ове године припремио интересантан и богат програм за традиционално Грделичко лето које почиње 10. јула концертом једне од најпопуларнијих поп певачица региона Калиопи. Директор ове институције културе Марко Тривунић се на конференцији за медије захвалио бројним спонзорима али и покровитељу oве манифестације граду Лесковцу, а уједно и градоначелнику који подржава њихов рад и радо присуствује свим манифестација у њиховој оргаизацији.

Поред традиционалног Мото скупа (18.7) и сајма вина и роштиља, наступиће Каспер бенд и прва хармоника Србије Бориса Милића (15.7). Посетиоци ће 13. јула имати прилику да уживају у Грчкој вечери, 21. јула за све љубитеље акустичне музике наступиће Ана Стојиљковић, следећег дана концерт ће одржати Х бенд, док ће поштоваоци рок звука 24.7. у Грделици слушати Ван Гог.

Грделичка регата, јединствена прилика за уживање у реци Јужној Морави и крајолицима грделичког краја, затвара ову туристичку манифестацију 01. августа.

“Позивамо све наше суграђане и све грађане Србије да посете нашу Грделицу и ово лето проведу квалитетно уз добру музику и у лепом амбијенту”, поручио је Тривунић, објављено је на званичном градском сајту.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading