Leskovački glasnik podeljen danas u centru grada

Loading

LESKOVAC – U centru Leskovca podeljen je najnoviji broj Leskovačkog glasnika. U ovom boju akcenat je dat stvaranje uslova da Leskovac postane dobro mesto za život, a to je ujedno i centralna tema koja se našla na naslovnoj strani. Leskovački glasnik iznosi podatak da je nezaposlenost u Leskovcu poslednjih godina znatno smanjena, a to je potkrepljeno podatkom da je otvoreno 7.500 novih radnih mesta. Podršku razvoju u znatnoj meri pružaju Vlada i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je u Leskovcu prošle godine boravio 4 puta.

Opširno se piše i o ulaganju u obrazovne i sportske ustanove i negovanje zdravih stilova života. Unapređenje infrastrukture  je inperativ razvoja grada i privlačenja inostranih i domačih investitora, tako da se na stranicama Glasnika daje opširan prikaz svega što je urađeno na ovom polju.Ulaganje u zdravstvene ustanove i briga o starima i socijalno ugroženim sugrađanima zauzela je takođe značajno mesto na  stranicama ovog lista, kao i činjenica da se dosta ulagalo u modernizaciju javnih i javno-komunalnih preduzeća i nabavku najsavremenijih vozila.

Leskovac je grad koji ima uslove i za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju koja je oslonac razvoja zajedno uz razvoj turizma, piše u ovom broju Leskovačkog glasnika. Prilikom podele Leskovačkog glasnika, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Goran Cvetanović, prilazili su i građani koji su mogli da postave pitanja od značaja za razvoj grada.

Bratislav Lekić -TV 4S

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor