Pojačana akcija saobraćajne policije: Sedam motociklista isključeno iz saobraćaja

Loading

Припадници саобраћајне полиције у Београду, у вечерњим часовима, у периоду од 18 до 21 часа, спровели су акцију појачане контроле саобраћаја, са посебним акцентом на контролу мотоциклиста и том приликом санкционисали укупно 19 возача мотоцикала.

Од наведеног броја санкционисаних мотоциклиста, троје возача је возило под дејством алкохола у организму, а један је управљао под дејством психоактивних супстанци, због чега је задржан у службеним просторијама полиције. Такође, тројица мотоциклиста нису имала одговарајућу категорију у возачкој дозволи за управљање мотоциклом, двојица возача нису носила заштитну кацигу, један је возио мотоцикл са прекривеним таблицама, док је једно возило било нерегистровано, а чак шест је било са истеклом регистарском налепницом.

Том приликом, седам мотоциклиста је искључено из саобраћаја.

Такође, у појачаној контроли саобраћаја откривен је један возач аутомобила који је био под дејством алкохола и он је искључен из саобраћаја.

Против свих возача, саобраћајна полиција ће поднети одговарајуће прекршајне пријаве.

Апелујемо на све возаче да се придржавају саобраћајних прописа, да не управљају возилом уколико су конзумирали алкохол и да брзину прилагоде условима пута како би сачували своје и животе других учесника у саобраћају.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: