Starica: Maskirana lica napala radnika kineske kompanije “ЈINSHAN CONSTRUCTION”

Loading

Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно раде на идентификацији и проналаску непознатих лица која су синоћ на планини Старица напала радника кинеске компаније “ЈINSHAN CONSTRUCTION” и оштетила бушилицу којом је управљао.

Наиме, одмах пошто је у касним вечерњим часовима радник ове кинеске компаније полицији пријавио да је физички нападнут од стране троје маскираних лица док је управљао радном машином-бушилицом, полицијски службеници Полицијске станице у Мајданпеку су изашли на место догађаја, извршили увиђај и констатовали да је изгорела кабина бушилице са командама.

О целокупном догађају обавештено је и Основно јавно тужилаштво у Неготину, а раднику кинеске компаније “JINSHAN CONSTRUCTION” су у Хитној служби констатоване лаке телесне повреде.

Припадници Министарства унутрашњих послова предузимају све неопходне мере и радње како би што пре расветлили овај случај, а по наредби министра унутрашњих послова Александра Вулина од данас ће припадници полиције појачаном контролом и сталним присуством надгледати дешавања на планини Старица и у општини Мајданпек.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: