Sportski savez opštine Vlasotince najbolji u Srbiji dobitnik “Majske nagrade”

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Спортски савез општине Власотинце најбољи је територијални спортски савез у Србији. Он је добитник највећег друштвено – спортског признања у земљи, „Мајске награде“, коју додељује Спортски савез Србије.

У образложењу одлуке стоји да су посвећеним радом челних људи спортског савеза, последњих година, интензивиране активности које у центру пажње имају рекреацију и промоцију здравог начина живота и да је Спортски савез општине Власотинце један од примера функционисања територијалног спортског савеза не само на југу већ и у целој Србији.

-Ово је за наш савез и општину Власотинце изузетно признање. Веома смо поносни на њега и трудићемо се да и даље вредно радимо и промовишемо спорт и рекреацију – каже председник Спортског савеза општине Власотинце Милан Ристић.

Међу добитницима Мајске награде 2023. су и одбојкашица Тијана Бошковић и селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси, Ово признање додељује се спортским организацијама и појединцима у области спорта, као и спортском стручњаку, новинару и функционеру од 1961.године.  

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor