OŠ “Osmi oktobar” – Vlasotince: Pomoć Anastasiji Spasić

Loading

Мали матуранти су били весели, насмејани, срећни. Упутили су својим одељењским старешинама, наставницима, учитељима, директорки, помоћници директора, педагогу и психологу школе речи захвалности за све што су научили у овој школи. Међутим, њихове одељењске старешине: Јелена Стаменковић, Јасмина Тотошковић, Ивана Станковић и Сретко Видосављевић посебно су поносни на њихову хуманост, као на једну од најважнијих животних лекција научених током школских дана. Будући средњошколци ни у свом најсрећнијем дану нису заборавили племенитост и оне којима је њихова помоћ потребна. Они су део новца намењеног за поклоне одељењским старешинама уплатили као помоћ нашој малој суграђанки, девојчици Анастасији Спасић.
На једној од мајица осмака писало је: “Немамо потенцијал за футур”. Наставник историје Сретко Видосављевић им је у њиховом духу поручио “Имате потенцијал за футур”.
И заиста га ова деца имају, јер су осим културе, васпитања, школских знања у себи изградили хуманост вредну дивљења и важну за живот који је пред њима.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: