Drugi pišu: Zašto je direktor “Vodovoda” morao da podnese ostavku?

Loading

REAGOVANJE PREDSTAVNIKA OPOZCIJE NA KONFERENCIJI ZA ŠTAMPU

LESKOVAC – Građani Leskovca na računu za vodu plaćali su i ono što nije trebalo, a pojedina pravna lica u dugom vremenskom periodu ne plaćaju račune i da su za to zaštićeni od lokalne vlasti, rekao je danas na konferenciji za noginare narodni poslanik GG „Za Leskovcc zajedno“ Nebojša Cakić.

On je rekao da se o tome da se u gradu na Veternici plaćaju najskuplji komunalni računi govorilo na zasedanjima lokalnog parlamenta i da je zbog sutacije sa računima za vodu tražena ostavka gradonačelnika Leskovca, ali da su u međuvremenu računi ostali isti.

„Građani Leskovca su pri obračunu i prelasku na nove tarife platili i ono što nije trebalo, jer nisu potrošili, a pojedini privrednici koji mesecima ne plaćaju svoje račune zaštićeni su od lokalne vlasti zato što su sponzori Srpske napredne stanke“ – rekao je Cakić.

On je dodao da su njihove tvrdnje pojedini iz lokalne vlasti „priznali u zavijenoj formi ili direktno“, ali da su bez obzira na to računi ostali ista a da se umesto tražene smene gradonačelnika desila ostakvka direktora Vodovoda koju niko nije tražio.

On je rekao da su tražili spisak pravnih lica koja najviše duguju, ali da taj spisak nisu dobili.

„Po našim saznanjima, direktor Vodovda morao je da podnese ostavku zato što je tražio od pojedinih privrednih subjekata da izmire svoje račune“ – rekao je on.

Cakić je govorio o tome da se je u komunalnim preduzećima u Leskovcu dosta direktora promenilo, ali da je stanje ostalo isto ističući da je to tako jer o svemu odlučuje jedino gradonačelnik Leskovca.

„Dok je on tu ništa se neće promeniti i zato tražimo njegovu ostakvu“ – zaključio je Cakić.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: