Vlasotince: Održan završni koncert Plesnog kluba Fantasy

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – У организацији Плесног клуба Fantasy и Културног центра Власотинце организован је завршни концерт плесача, који су на тај начи обележили крај такмичарске сезоне. На платоу у центру града наступило је близу седамдесет чланова Плесног клуба Fantasy предшколског и школског узраста. Показали су мали плесачи овом приликом шта су то научили протеклих година, као и кореографије са којима су наступали на бројним такмичењима широм Србије, под будним оком тренера Новице Ђокића.
По његовим речима, у протеклих десет месеци клуб је учествовао на девет плесних такмичења, од којих је најважније било Државно првенство ČIRLIDING I ČIR DENS Савеза Србије.
„На овом државном првенству, које је крајем новембра одржано у Београду Јована Лепојевић и Милица Стојковић су у категорији Čir dzez дуо у јуниорској категорији освојиле прво место и постале државни прваци. У категорији соло Čir dzez, у узрасној категорији кадета Данка Ђокић је освојила пето место. У јуниорској категорији соло čir dzez Теодора Миленковић је освојила пето, а Петра Петровић шесто место. На овом такмичењу Дуња Стојиљковић је у категорији соло хип хоп јуниорског узраста освојила треће место“, коментарише највеће успехе својих плесача у протеклој такмичарској сезони, Новица Ђокић, тренер клуба.
Власотиначки плесачи су и на осталим регионалним и међународним такмичењима имали доста успеха, освојили су бројне пехаре, медаље и признања.
„Закључак је: иза нас је веома успешна плесна сезона“, истиче Новица Ђокић.
Извор: “Власина”
ДЕТАЉ СА КОНЦЕРТА
ДЕТАЉ СА КОНЦЕРТА

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: