Vlasotince: Stefan Valčić i Mila Jovanović najbolji učenik generacie i sportista genreracije u OŠ “Osmi oktobar”

Loading

Данас, на Видовдан у школама се организују свечаности на којима се деле дипломе и сведочанства и награђују најбољи ученици.
Свечано је било и у ОШ „8. октобар“, посебно током поделе диплома и награда малим матурантима. Њих је у име школе поздравила директорка, Светлана Коцић.

„Част ми је да на овај свети дан, на велики празник Видовдан поздравим ученике, њихове родитеље, своје колеге и сарданике и да им

честитам за све постигнуте успехе. Захваљујем се родитељима што су изнедрили и лепо васпитали своју децу, колегама што су умели да препознају квалитет код ученика, што су уложили свој труд и уткали себе у њихове успехе. Желим да их тај ентузијазам држи и даље, за нове генерације које нам долазе. Управа школе се труди да обезбеди деци најбоље услове за рад и образовање. Радићемо тако и убудуће“, истакла је Светлана Коцић.
Она је овом приликом посебно честитала Стефану Валчићу и Мили Јовановић, који су изабрани за најбољег Ученика и Спортисту генерације јер су, како је рекла, бисери међу бисерима.
О Стефану Валчићу, Ученику генерације говориле су учитељица Светлана Петровић и разредни старешина Јасмина Тотошковић.
Оне су похвалиле Стефанову свестраност, присетиле се његових првих ученичких дана и успеха које је након тога постизао.
О Мили Јовановић, Спортисти генерације говориле су учитељица Татјана Ђикић и разредни старешина Ивана Станковић. Оне су имале само речи хвале за Милу Јовановић, која је поред спортских резултата, постигла бројне успехе у школи и постала омиљена другарица у одељењу.
Разредне старешине: Јелена Стаменковић, Сретко Видосављевић, Ивана Станковић и Јасмина Тотошковић су будућим средњошколцима пожелеле да остваре све своје жеље и да постану добри људи као што су били добри другови у школи.
Осмаке је у име свих ђака стиховима „Ако“, Радјарда Киплинга, поздравила млађа другарица Љубица Ђокић, док им је Софија Николић поручила да и даље нагују хуманост, разумевање и доброту.
За тридесет година посвећеног и одговорног рада у школи награђене су Душица Милошевић, секретар школе и Снежана Прокопијевић, психолог у школи. Награде за двадесет година рада добили су: Александра Поп-Илић, учитељица, Саша Савић, наставник енглеског језика и Ненад Биџић, наставник физичког васпитања. За десет година рада у школи награде су добили Љубиша Пешић, учитељ и Бојан Ристић, наставник географије.
Данас је у пензију испраћен Светислав Станковић, наставник математике.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: