Leskovac: Žurka za male maturante, učenicima generacije gradonačelnik uručio bicikl

Loading

Град Лесковац је и ове године за мале матуранте, односно свршене основце, организовао журку. Традиционално, ученицима генерације градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је уручио бицикле и обратио се свој деци.

„Ову свечаност организујемо четврти пут заредом и изузетно ми је драго што сваке године окупимо велики број будућих средњошколаца. Као и претходних година ученици генерације свих основних школа на територији града на поклон ће добити бицикл. Њима честитам на постигнутим резултатима и желим да са преданим радом наставите и у средњој школи, јер се посвећени рад и чињеница да сте се истакли увек вреднују.

Свима вама, драга децо, честитам на завршеној основној школи. Завршили сте један важан део образовања и закорачили сте у нову етапу. Уверен сам да ћете у наставку школовања бити још бољи и да ћете у будућности својим идејама, постигнућима, стваралаштвом и радом доприносити себи, својим ближњима и читавом друштву. Надам се да у вашим будућим плановима и након завршетка средњошколског и високог образовања видите и Лесковац, ваш родни град, који је увек ваша подршка и увек поносан на све вас.“

У име ученика генерације који су добили бицикле као поклон од стране Града Лесковца, обратила се Николина Трајковић, ученица генерације ОШ Милутин Смиљковић у Винарцу која се захвалила градоначелнику Цветановићу због огромне подршке током читавог школовања, награђивања за успехе и журке за памћење.

„Ми смо ове године завршили једно битно поглавље у нашем школовању и надам се да ће свако од нас на најбољи могући начин знати да нагогради стречено знање. Мојим вршњацима желим да остваре своје циљеве, а нашем граду да добије будуће лекаре, професоре, судије и занатлије, чијим ће се достигнућима поносити.“

И савет града за безбедност у саобраћају је ученицима генерације уручио пакете.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: