Jelena Đokić, profesorica: Zahvalna u realizaciji festivala – “Bezbedno dete” i “Glas anđela”

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Захвална на помоћ при реализацији Фестивала, члановима жирија, гостима и мојим драгим пријатељима који су увек уз мене и “Безбедно дете”
“Глас анђела” је љубав, племенитост, исконска лепота дечјих талената коју су сви присутни препознали и на томе се бескрајно захваљујем.
П.С.
Победници фестивала” Глас анђела”
У категорији соло песме треће место освојила је Божидара Георгијева, друга је била Христина Јовић а прво место освојила је Анђелија Черкасов.
У категорији дует треће место припало је Лазару Мицићу и Љубици Остојић, друго место Исидори Ранђеловић и Христини Јовић а прво место Анастасији Богдановић и Владани Данојлић.
У категорији музичких група треће место припало је гостима из Бугарске „Пастренец јуниор“, друго место групи „Бисерје“ а прво место групи „Ђурђевак“. Oрганизатор је за учешће на фестивалу свим такмичарима уручио захвалнице, а победницима и пехаре у виду харфе.
Овогодишњи лауреат фестивала је Јелена Глигоријевић за извођење песме „Судбо моја“.
Фестивал је отворила једна од прошлогодишњих победница Нина Валчић, која је у пратњи гостију из Бугарске извела песму „Дуње ранке, крушке караманке“.
Овом приликом уметнички руководилац Асен Асенов је организаторима, представницима удружења Безбедно дете и Културном центру уручио пригодне поклоне, рекавши да се нада још бољој и успешнијој сарадњи.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: