Održano državno prvenstvo Srbije u boćanju za decu sa posebnim potrebama i mentalnim hendikepom

Loading

ЛЕСКОВАЦ. – Данас се у Лесковцу одржава државно првенство Србије у боћању за децу са посебним потребама и менталним хендикепом из 14 градова. Такмичење се одржало у малој сали СРЦ Дубочица.

Заменица градоначелника др Лидија Димитријевић поздравила је све присутне и том приликом истакла:

„Честитам Удружењу Арена двадесетогодишњицу постојања и успешног рада и желим да им овим путем поручим да ће Град и у наредном периоду наставити да пружа подршку, да буде сигуран партнер, као што то чини годинама уназад. За пројектно финансирање из области спорта увећали смо суму ове године на 125 милиона динара за финансирање 103 клуба и организација, као и још додатних 144 милиона динара за функционисање објекта у ком се данас налазимо.

Хвала вам на дивној организацији, хвала и Специјалној олимпијади Србије, желим вам много успеха и данашњем такмичењу. Самим тим што сте данас овде, сви сте ви победници!“

Зоран Станковић, председник Спортског удружења Арена Лесковац се захвалио на подршци локалној самоуправи и казао да му је драго што су домаћини првенства. Захвалио се и Мото клубу Лесковац који је данас довезао учеснике.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor