TOL: Izložba suvenira i turističkih publikacija

Loading

IZLOŽBA SUVENIRA 2. i 3. NOVEMBRA 2023. GODINE

Turistička organizacija grada Leskovca će pod pokroviteljstvom grada Leskovca organizovati XVI  Izložbu suvenira i turističkih publikacija koja će se održati 2. i 3. novembra 2023. godine.

Pored promotivnog, Izložba je i takmičarskog karaktera, a nagrade će se dodeljivati u jedanaest kategorija i odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.

Kategorije za dodelu nagrada su: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 stranica, višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica, video publikacija (turistička reportaža, turistički promotivni film i promo spot), suvenir, upotrebni predmet, turistički plakat, najoriginalniji eksponat, turistička fotografija (kolekcija fotografija i pojedinačna fotografija), turistička mapa i turistička razglednica, dok su kriterijumi za ocenjivanje: autentičnost – u kojoj meri suvenir (promotivni materijal) oslikava osobenosti kraja iz kog potiče, likovnost, originalnost, kvalitet izrade, inovativnost, upotrebna
vrednost i  opšti utisak.

Tokom dvodnevnog programa za sve učesnike Izložbe biće organizovana vožnja turističkim vozićem ulicama grada i obilazak Narodnog muzeja, Gradske kuće, Saborne crkve, crkve Odžaklije i gradskog stadiona.

U petak, 3. novembra, predstavnici turističkih organizacija posetiće Jašunjske manastire.

Na predstojećoj Izložbi pored Turističke organizacije grada Leskovca, turističku ponudu svojih opština i regiona predstaviće preko 50
izlagača iz svih krajeva naše Republike.

Svečano otvaranje izložbe zakazano je za 13 časova u holu leskovačkog Narodnog pozorišta.

 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading