JUGmedia: Dvanaesti rođendan najčitanijeg i najuticajnijeg medija u Jablaničkom okrugu

Loading

ЛЕСКОВАЦ.Време је споро, за оне који чекају. Време је брзо, за плашљиве Време је дуго, за оне који тугују Време је кратко, за оне који се радују За оне који воле, време не постоји! (Henry ван Dyke)
А за ових 12 година време је у Југмедии пролетело и ја се данас, на 12. рођендану нашег портала, бојим, исписујући ове редове, да се не понављам. Јер, у суштини, нема ничег новог, осим што смо недавно у редакцији, кратећи време, констатовали да је непрекидни раст и утицај нашег портала постао терет и велика одговорност.
МИЛИЦА ИВАНОВИЋ, ГЛАВНА И ОДГОВОРНА УРЕДНИЦА И НАЈЗАСЛУЖНИЈА ЗА ДОСАДАШЊЕ РЕЗУЛТАТЕ ПОРТАЛА ЈУГМЕДИА – ЛЕСКОВАЦ
  • Али смо констатовали да данас Југмедиа некако, као живо биће, наставља да трасира пут, као да она управља нама, а не ми њоме.
  • Но, ипак, то су само шале у тренуцима кад очи засузе од умора пред монитором или глава заболи од дугачких телефонских разговора уреднице.
  • А истина је да Југмедиу чине њени новинари и сви они који су на неки начин били и јесу везани за њу. Свако ко је прошао кроз њену редакцију заслужан је за овај, без лажне скромности, лесковачки медијски бренд, и ја им се и овога пута захваљујем, а посебну захвалност оној млађој генерацији која је сазрела у Југмедии и којој се, без двоумљења, може поверити њено управљање.
  • Истина је да Југмедиа има константан број новинара, највише од свих портала на југу Србије, у Лесковцу четворо, у Јаблнаичком округу шесторо, као и дописнике са југоистока Србије. Истина је да увек рачунамо на младе снаге од којих неки оправдају велико поверење, док други прођу кроз редакцију не остављајући никакв траг.
  • У Југмедии се поштују и воле новинари, на којима је да ли ће тај загрљај прихватити или га схвтити погрешно. Но, Југмедиа се увек обнавља новим људима и новим идејама. И овде овога пута стављамо тачку уз подсећање да све што смо вам, драги читаоци, обећали, то смо и реализовали, а обећали смо вам, не рачунајући новине кроз медијске садржаје, оно што је исправо: правовремено, објективно, истинито, брзо, непристрасно и професионално информисање, не такмичићи се са временом по било којој цени.
  • И на крају вам преносимо најновија истраживања Националног демократског института по којима је Југмедиа најчитанији и најутицајни медиј у Јабланичком округу и то на скали далеко, далеко изнад других. Према другим истраживачима из НВО сектора, исто је било 2017, па 2019, па 2021.године.

Хвала што нас читате!

P.S.

Редакција Е-новина Медија центар 016 најискреније честита јубилеј.

Данило Коцић, писац и публициста, главни и одговорни уредник

vesti.kocic@gmail.com

www.medijacentar016.com

 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: