Danilo Kocić: Šta se događa u novinarstvu – uspeh se ne prašta!

Loading

DANILO KOCIĆ – DETALJ SA PROMOCIJE STVARALAŠTVA U NARODNOJ BIBLIOTECI “DESANKA MAKSIMOVIĆ”

LESKOVAC. – Na sajtu “Rešetka” oglasio se krajnje zlonamernim prilogom glavni urednik, a povod je – zavist. On je autora priloga nagrađenog na ovogodišnjem konkursu Stalne konferencije gradova i opština Srbije (SKGO) optužio, ni malo ni više, nego za – plagijat uz obraloženje da sam u nagrađenom prilogu objavio više saopštenja Informativne službe Grada Leskovca.

DANILO KOCIĆ: DEO KNJIGA U NARODNOJ BIBLIOTECI “DESANKA MAKSIMOVIĆ”

Istina je da sam za pisanje rada o ekologiji uzeo primer Leskovca i – uz svoje komentare – naveo pojedina saopštenja koji su objavljeni na zvaničnom sajtu grada Leskovca i poslata, uz ljubazno propratno pismo, autoru nagrađenog rada i sajtu www.medijacentar016.com.

Primeri su, dakle, originalni, izvori navedeni i objavljeni u skladu sa novinarskim kodeksom. Dakle, drugim rečima, nije u pitanju – plagijat! Konačno, povodom zlonarnog priloga “Novinarska nagrada za kopiranje tekstova PR tima gradonačelnika Leskovca” navedeno je ono što je istinito – autor nagrađenog teksta imao je saglasnost da preuzme saopštenja i da ih objavi!!!

Novinarska nagrada za kopirane tekstove PR tima gradonačelnika Leskovca

Prilog: Nagrađen rad

Uticaj: Stalna konferencija gradova i opština Srbije – Savez gradova i opština (SKGO): Primer grada Leskovca – prioriteti u 2023. godini

Danilo Kocić, tokom decenije rada objavio je nekoliko hiljada radova: nijedan nije demantovan i nikada se nije našao na optuženičkoj klupi. Takođe je dobitnik više nagrada za novinarski rad i književno stvaralaštvo.

Danilo Kocić, publicista: “Leskovački pisci i njihovo doba”, studija

Ovde bi mogao da bude i kraj moga oglašavanja. Ipak, zarad čitalaca, nekoliko napomena o D. M..

Marinković za N1: Puko mi je film jer živimo u vremenu kada svaka budala može da vam lupi šamar i prođe nekažnjeno – VIDEO

Prilog: Ko je novinar i glavni urednik sajta “Rešetka”?

Pročitajte prilog Milice Ivanović i biće jasno zašto je iz “Jugmedie”, najboljeg sajta na jugu Srbije, najuren Molder!!!

RESAVCI IZ LESKOVCA PRETE TUŽBOM JUGMEDII?!

Prilog

Milica Ivanović, glavna urednica sajta “JUGmedia”: U Leskovcu ne postoji nikakvo leskovačko novinarstvo, čak ni, skoro, bilo kakvo novinarstvo!

Prilog – izlaganje D.M.

Dragan Marinković, novinar: “U Leskovcu nikada više nije bilo novinara, a situacija nikada nije bila gora!”

Vaše je pravo da se informišete, a kako su u Leskovcu podeljena sredstva za sufinansiranje medija je veoma diskutabilno

Prilog: Slika je o tzv.  novinaru!

„Ti si Molderu dotakao dno!“

Novinaru Draganu Marinkoviću pretili ubistvom

Prilog:

Doktorka pretila i vređala novinara zbog objavljenog teksta

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor