Leskovac: SME HUB Karavan “Tvoja firma, svetski dobavljač”

Loading

Пријавите се на SME HUB Караван „Твоја фирма, светски добављач“ који ће се одржати у Лесковцу 28. марта

SME HUB и Град Лесковац вас позивају на SME HUB Караван „Твоја фирма, светски добављач“ који ће се одржати у Центру за стручно усавршавање у образовању, Лесковачког одреда 6, 28. марта 2024. године са почетком у 12 часова.

Тема SME HUB Каравана који ће се одржати у Лесковцу биће како да локална фирма постане светски добављач. Током интерактивног састанка говориће се о потенцијалним сарадњама између малих и средњих предузећа и мултинационалних компанија, о уласку у SME HUB пројекат те финансирању трансформације пословања и унапређењу MSP сектора, као и о другим важним питањима.

O томе како доћи до бесповратних средстава за трансформацију пословања и који су критеријуми за улазак у базу добављача говориће директор SME HUB Александар Горачинов.

О својим искуствима и примерима добре праксе говориће Невенка Јовановић из предузећа МПК Трејд и Владимир Матковић из мултинационалне компаније Зумтобел.

Своје присуство можете потврдити путем линка кликом на следећи линк https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiBCUqpqJY-N9gf7eGy_yqB3e0GMMF-Y2jycbXIOIHkvVn4Q/viewform  најкасније до 27. марта 2024. године до 13 часова.

SME HUB Караване подржала је ОТП банка као партнер пројекта, као и Развојна агенције Србије, Аутомобилски кластер Србије, Немачко-српска привредна комора  (AHK) и CERVES.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor