NZS Leskovac: Promocija javnih poziva i konkursa

Loading

LESKOVAC – U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje niz skupova u cilju promocije javnih poziva i konkursa za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja za 2024.godinu. Prvi u nizu skupova, održaće se u sredu, 17. aprila u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu sa početkom u 11 časova.

Narednog dana, 18. aprila, biće organizovana prezentacija javnih poziva u Vlasotincu, u Narodnoj biblioteci „Desanka Maksimović“, takođe sa početkom u 11 sati. Potom će 19. aprila uslediti skup u Bojniku u Skupštinskoj sali u istom terminu, dok će 22. i 23. aprila, prezentacija biti održana u skupštinskim salama u Lebanu i Medveđi.

Cilj promocije javnih poziva i konkursa za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu  je da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima prezentuju mogućnosti angažovanja i zapošljavanja nezaposlenih lica sa evidencije, objasne uslovi i daju odgovori na konkretna pitanja, saopštavaju iz leskovačke Filijale.

NSZ ove i sledeće nedelje, organizuje prezentaciju javnih poziva u Jablaničkom okrugu

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor