Ogledalo vremena: Otvorena letnja sezano na kupalištu u kanjonu reke Vučjanke

Loading

Данас је отворена летња сезона на купалишту у кањону реке Вучјанке.

Заменица градоначелника др Лидија Димитријевић је са члановима кабинета градоначелника др сци. мед. Гораном Цветановићем и сарадницима обишла је уређени кањон Вучјанке спреман за купалишну сезону. У име локалне самоуправе обратио се Оливер Антанасијевић, заменик председника Скупштине града Лесковца, и рекао: „Кањон Вучјанке, један од најлепших природних бисера нашег региона, захваљујући пројекту „Повезивање бисера“ који смо реализовали у партнерству са градом Крива Паланка, сада сија новим сјајем. Овај пројекат, вредан 121.368 евра, омогућио нам је да ову природну лепоту учинимо доступнијом и пријатнијом за све.

Овај пројекат није само допринео развоју наше туристичке понуде, већ је и важан корак ка очувању наше природне баштине. Кањон Вучјанке је сада место где можемо да се опустимо, окупамо, да уживамо у природи. Купалиште ће од данас бити отворено сваког дана од 10-18 часова, док ће о безбедности посетилаца бринути спасиоци.

Позивам вас да у наредним месецима уживате у кањону Вучјанке, да искористите све предности које ово место нуди и да наставимо да га чувамо и одржавамо за будуће генерације.”

Опширније о в д е

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor