Toplane spremne za početak grejne sezone, najveći problem cene energenata

Loading

Седници је присуствовао и државни секретар у Министарству рударства и енергетике Милан Мацура, а на самом почетку присутнима се обратила заменица градоначелника града Лесковца Лидија Димитријевић која је поздравила скуп у име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића и пожелела добродошлицу у Лесковац.

„Град Лесковац је увек отворен за сарадњу, размену, умрежавање људи, знања и искустава, а све у циљу побољшања квалитета живота људи на овим просторима.

Желим вам успешан рад, надам се да ће Лесковац бити љубазан домаћин свим гостима који долазе са стране и да ће, утисци које будете понели са овог данашњег сусрета бити пријатни, конструктивни и корисни.“

Топлане су поднеле извештај о степену припремљености за почетак сезоне у виду ремонта и обезбеђених енергената, као и о датуму почетка грејне сезоне. Као једна од тачака дневног реда била је и извештај о поднетим захтевима за повећање цена грејања.

Општи утисак је да су све Топлане као основни проблем навеле проблем са набавком и ценом енергената, али да су и поред тога спремне за почетак грејне сезоне.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016